Põgenemine Botaanikaaiast

Iga asi võib olla põgenemismängu vihje - ka puuvili.

Põgenemine Botaanikaaiast

Kui klassiruumist 👨‍🏫 põgenemine on enamikule kooliajast tuttav 🏃‍♀️🏫 siis kui paljud saavad öelda, et on sama botaanikaaias palmide vahel🌴 teinud? Just seda tegid eelmisel nädalal Tallinna Botaanikaaia töötajad, lahendades kolleegide loodud mõistatusi 🔐.

Kaheosalise koolituse raames jõudsid meeskonnad inspiratsiooniks mängida Hullu Teadlase mängu, disainida ja ellu viia oma põgenemismängu ning üksteise mänge katsetada. Kuigi, tuleb tunnistada, et koolituste vahel oli palju vaeva nähtud, sest valminud mängud olid täis loovaid 💡 ja üllatavaid lahendusi.

Botaanikaaia töötajatel on nüüd igal juhul selged nii põgenemine kui ka põgenemise korraldamine… millal põgenemismängud botaanikaaia külastajatele kättesaadavaks muutuvad, pole meile teada, aga põgenemismängu koolituse saab igaüks kasvõi kohe meie kalendri kaudu tellida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*


et