Mõrvamüsteerium Reaalkoolis

Mõrvamüsteerium Reaalkoolis

“Toimunud on mõrv. Noor naine on oma kodus jõhkralt tapetud ning tema ahastuses kaaslane otsib meeleheitlikult mõrvarit. Politsei pingutused mõrvari leidmiseks ei anna tulemusi ning mõrvatu kaaslane otsustab meeleheitest ise asja uurima asuda. Ta on kogunud hulgaliselt tõendeid, kuid need ei vii siiski mõrvarini. Viimases hädas röövib ta terve hulga kriminalistikavaldkonna spetsialiste. Ta on lukustab nad tuppa ning annab neile mõrva lahendamiseks aega 45 minutit. Kui selle ajaga ei ole mõrv lahendatud, imbub tuppa surmav närvigaas, mis teeb uurijatele otsa peale. Kas te suudate enne mõrva lahendada ja põgeneda, kui närvigaas teid tapab?”

Vahetult enne jõule käis EduScape külas Reaalkooli gümnasistidel. Koolist põgenemiseks pidid noored veel enne vaheaega mõrva lahendama. Taibukate noorte jaoks ei olnud see mingi takistus ning ligikaudu poole tunniga oli kõigil meeskondadel mõrvar teada. Müsteerium edukalt lahendatud, said noored rõõmsalt koolimajast põgeneda ning jõuluvaheajale suunduda.

Kuidas see veregrupi määramine käiski?
Äkki me saame enda röövijale helistada ja öelda, et me lahendasime mõrva?
Lõpuks ometi vabad!

Jõuluvaheaeg on nüüd möödas ning lahendamist vajab järjekordne mõrvamüsteerium, mille saab koos läbiviimisega kooli tellida. Tellimisinfo ja mängu kirjelduse leiab meie e-poest: https://www.eduscape.ee/toode/geneetikamang-morvamusteerium/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*


et