iduEDU festivalil toimus EduScape töötuba

iduEDU festivalil toimus EduScape töötuba

Sügisvaheaja reedel, 25. oktoobril 2019 toimus Tallinna kesklinna hariduskvartalis moodsa õppimise festival iduEDU https://expo.ekool.eu/. Töötube viisid läbi Tallinna Haridusameti 2019. aasta haridusuuendus-konkursi parimad ning hariduskvartali koolid, samuti eKool, HITSA ja Startup Estonia. Oma panuse andsid ka õpilasfirmad, tutvustades oma tehtut ja innustades olema ettevõtlik. Keskraamatukogus keskenduti elukestvale õppimisele.

EduScape osales iduEDU festivalil “Hullu Teadlase” põgenemismängu tutvustava töötoaga. Osalejad said panna proovile oma probleemilahendus- ja koostööoskuse ning klassiruumist põgeneda. Mängijate hulgas oli nii õpilasi, õpetajaid kui ka koolijuhte, kes kõik olid vaheaja päeval tulnud kooli, et siis sealt uuesti põgeneda proovida. Põgenemine oli edukas ning kõik kohaletulnud said töötoa lõppedes minna vaheaega edasi nautima.

Hullu Teadlase mängu leiab meie e-poest: https://www.eduscape.ee/toode/pogenemismang-hull-teadlane/

Seda, kuidas osalejatele põgenemismäng meeldis, vaadake Tallinna TV klipist:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*


et